Home Voorstellen Behandelingen Malu Wilz Nieuws Contact

FruitzuurpeelingWat is fruitzuurpeeling?


Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft.

De meest actieve van de aanwezige fruitzuren is het uit suikerriet verkregen glycolzuur. Dit dringt op grond van haar kleinere moleculen diep door in de huidlagen, terwijl melk-, appel- en wijnzuren inwerken in de bovenste huidlagen. Door de combinatie van grotere en kleinere moleculaire zuren wordt er een evenwichtig diepte- en oppervlakte-effect bereikt.


Hoe gaat de behandeling in zijn werk?


Tijdens de behandeling zal uw huid eerst gereinigd worden. De huid wordt voorbereid op de fruitzuur met een Peel & Prepare masker. Wanneer de fruitzuurpeeling op de huid aangebracht wordt, kan dit branderig en jeukend voelen. Afhankelijk van de reactie zal de fruitzuur na enkele minuten geneutraliseerd worden. De huid wordt daarna gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren. Aansluitend  wordt een ampul en masker gebruikt wat past bij uw huidtype.


Na de behandeling

 
Eventuele roodheden verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. De huid zal verder niet gaan afschilferen zoals bij een kruidenpeeling u kunt dus gewoon de komende dagen normaal over straat lopen.

De behandelde huid is gevoelig voor zonlicht. Stel daarom de huid tot 2 weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV straling (zowel zon als zonnebank). Het beste is om uw huid te beschermen met een zonnebrandcrème met een hoge factor( factor30 ).

Resultaat


Met deze effectieve behandeling worden de tekenen van het ouder worden,  fijne lijntjes en rimpels, vermoeide en futloze huid, pigmentveranderingen maar ook een grofporige huid, huidverkleuringen of een acne huid  duidelijk verbeterd. De huid wordt zichtbaar gladder, gelijkmatiger gepigmenteerd en ziet er zichtbaar jonger uit.

Gemiddeld zullen er 3 tot 5 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. 

Het beste resultaat bereiken we in kuurverband van 4 tot 6 weken iedere week 1 behandeling. Door ook thuis gebruik te maken van innovatieve verzorgingsproducten ondersteunt u een langdurig effect van de behandeling.

 

Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen zodat we een behandelplan samen kunnen stellen.Bindweefselmassage


Wat is bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen, het onderhuidse bindweefsel. Doordat de huid diep wordt gemasseerd vervormen de cellen. Hierdoor wordt er collageen aangemaakt en de elasticiteit van je huid wordt verbeterd.

Een bindweefselmassage is gericht op huidverbetering en kan hulp bieden bij acné, littekens en huidveroudering.


Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De massage wordt zonder tussenstof, dus zonder olie of massagecrème uitgevoerd. Bepaalde grepen kunnen gevoelig zijn, maar dit verschilt per persoon, per plek en per greep. Heb je veel verklevingen in je huidlagen dan zal het iets gevoeliger zijn.


Het resultaat.

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding. Dit werkt op de verjonging van de huidstructuur en het verstevigen van het bindweefsel. Door een betere doorbloeding is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. De resultaten zijn:


Een bindweefselmassage in combinatie met een andere behandeling geeft nóg mooiere resultaten.